Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

14.10.2024. Vesti

Regionalna razvojna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga učesnik na Sajmu zapošljavanja u Raški

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga je na poziv Nacionalne službe za zapošljavanje, filijala Kraljevo i Turističke organizacije Raška na dan Vašara u Raški učestvovala na Sajmu zapošljavanja. Predstavnici agencije su promovisali rad agencije, njene usluge kao i program “Znanjem do posla”, koji ima za cilj da stvori preduslove za kreiranje novih ili poboljšanih mogućnosti zapošljavanja za žene, muškarce i osetljive grupe u Srbiji kroz unapređene usluge za podršku zapošljavanju i obuke prema potrebama privatnog sektora.

Na samom Sajmu je pored nas i NSZ Kraljevo učestvovalo 15 poslodavaca koji su ponudili oko 150 radnih mesta različitih profila. Na osnovu sporazuma potpisanog između NSZ i Opštine Raška na sajmu su svečano uručeni Ugovori za samozapošljavnje za 33 lica sa evidencije NSZ.

Svim dobitnicima subvencija čestitamo i ujedno ih pozivamo da se obrate regionalnoj agenciji za pomoć, alate i programe sa kojima mogu da unaprede svoje poslovanje, kao i ljudske i finansijske resurse.